Ж НДЕУАРАЛЫ АТ АРЫМНЫ Ж К ВАГОНДАРЫНЫ ПАЙДАЛАНУ Ө Қ Қ Ң Ү ҢҚ Ә АУІПСІЗДІГІНЕ СЕРІ (Промышленный Транспорт Казахстан, 2025)
Қ қ ғ ө қ ғ азіргі уа ытта атал ан ж ндеу аралы нормативтерді ылыми негіздеу міндетібірінші д режелі м нге ие. Ж ндеу аралы нормативтер деп вагондар а арнал ан ә ә ө қ ғ ғконструкторлы жаттамада ндіруші м лімдеген вагондарды пайдалануды қ құ ө ә ңк нтізбелік мерзімі ж не ж ндеу аралы кезе дегі ж ріс т сініледі. Ма алада пайдалану ү ә ө қ ң ү ү қжа дайларында ж к вагондарыны ауіпсіздігіне сер ететін вагондарды тораптары ғ ү ң қ ә ңмен б лшектеріні ж ндеуаралы ж мыс істеуіні к рсеткіштерін аны тау дістемесі ө ң ө қ ұ ң ө қ әұ ғ сыныл ан