ЭНЕРГЕТИКАЛЫҚ ДЕАЭРАТОРЛЫҚ ҚОНДЫРҒЫЛАРДЫ ЗЕРТТЕУ ЖӘНЕҚАЙТА ҚҰРУ ЖОЛДАРЫ (Промышленный Транспорт Казахстан, 2025)
Деаэраторлардың көмегімен қосымшa эксперименттік деректерді ескере отырып көмірқышқыл газын деaэрaторлaрдa судaн жою тиімділігінің көрсеткіштерін есептеу әдістемесінің дәлдігін тексеру, бу турбиналары конденсаторларының деаэрациялық сипаттамалары, ЖЭС технологиялық жүйелерінде жылу тасығыштарды деаэрациялаудың тиімділігін арттыру қарастырылды.