КӨПІР ҚҰРЫЛЫМЫ ЭЛЕМЕНТІНІҢ КЕРНЕУЛІ-ДЕФОРМАЦИЯЛАНҒАНКҮЙІН РЕТТЕУДІҢ АВТОМАТТЫ ЖҮЙЕСІ (Промышленный Транспорт Казахстан, 2025)
Көпір құрылымы элементінің кернеулі-деформацияланған күйі реттегішін күрделікескін пластинкасы түрінде синтездеу (жинақтау) міндеті қойылды. Реттегішжұмысының жоғары тиімділігі импульстік әсер ету мысалында көрсетілді.Құрылымның нақты өлшемдері үшін сандық есептеу нәтижелері келтірілген.